Osnovne informacije

U potpunosti razumijemo izazove sa kojima se objekti suočavaju u pogledu električnih instalacija. Naši električari su visokokvalifikovani stručnjaci koji su posvećeni svom poslu stoga su naši projekti urađeni kvalitetno i na vrijeme.

Naš petnaestogodišnji rad je razvio reputaciju koja našim klijentima omogućava da nam se približe s povjerenjem. Bez obzira na preuzeti posao, naš tim će raditi s vama kako bi se osigurala ispravnost provođenja vaših zahtjeva u svakoj fazi posla.

Specijalnost nam je izvođenje radova na gromobranskoj i elektroinstalaciji : velikih stambeno-poslovnih objekata, industrijskih hala, sportskih hala, hotela, rezidencijalnih objekata, poslovnih prostora, privatnih kuća, šemiranje glavnih razvodnih ormara i instalacija “Pametna kuća” koja nudi najnaprednija tehnološka rješenja u oblasti automatizacije stambeno-poslovnih objekata, u službi lijepog, praktičnog i ekonomičnog.

Naglašene cjeline:

Instalacija jake struje: Uvođenje električnih instalacija u zgrade i druge građevinske objekte, popravka i adaptacija postojećih električnih instalacija, elektroenergetske instalacije, montaža i spajanje elektroopreme, zaštita od groma i galvanske instalacije, instalacija unutrašnje/vanjske i dekorativne rasvjete u privatnim, poslovnim, gazdinskim, turističkim objektima itd, instalacija besprekidnih i agregatskih napajanja, “Ex” izvedba električnih instalacija

Instalacija slabe struje: Instalacija telefonsko-računarskih mreža, instalacija optičkih kablova, sistemi centralnog upravljanja i nadzora (pametne kuće), instalacija i montaža kompjuterskih (rack) ormara, instalacije ozvučenja i video interfona, instalacija TV sistema, instalacija sistema video nadzora, instalacija sistema vatrodojave, instalacija sistema protivprovale, instalacija sistema tačnog vremena, instalacija sistema detekcije CO gasa, instalacija sistema kontrole pristupa, Instalacija sistema tačnog vremena, instalacija SOS sistema, instalacija sistema multimedije u salama za prezentacije